Horari: OBERT: Dilluns a divendres 8.30 a 14.30, preferentment amb cita prèvia

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • Jordi Freixa Castaño, nou secretari tècnic d'Aparelladors Lleida
Jordi Freixa Castaño, nou secretari tècnic d'Aparelladors Lleida

Jordi Freixa Castaño, nou secretari tècnic d'Aparelladors Lleida

L'arquitecte tècnic Jordi Freixa Castaño és el nou Secretari Tècnic del Col·legi d'Aparelladors, Arquitèctes Tècnics i Enginyers de l'Edificació de Lleida (CAATEE Lleida), Aparelladors Lleida. Entre les seves funcions i tasques, com a responsable del Departament Tècnic de l'entitat, Freixa assumeix els visats dels treballs professionals, les consultes professionals, així com la coordinació del personal i diferents àrees de l'entitat lleidatana de dret públic.
Jordi Freixa (Lleida, 1973), veí de Sarroca de Lleida és Graduat en Arquitectura Tècnica per l'Escola d'Arquitectura Tècnica de Barcelona (1998), i prèviament s'havia format professionalment com a Delineant en l'Escola del Treball de Lleida.
En el decurs de la seva carrera professional, el nou secretari tècnic d'Aparelladors Lleida ha estat tècnic municipal en diferents ajuntaments lleidatans; així com ha treballat en els àmbits d'execucions d'obres per l'administració pública, i empreses de la construcció.
Freixa també ha estat relacionat amb les empreses i serveis del Col·legi entre els anys 1998 i 2006, exercint i col·laborant amb diferetns tasques del Consorci Lleidatà de Control, Institut Tecnològic de Lleida, o l'Oficina de Control Tècnic d'Obres.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.