Horari: De Dilluns a Divendres de 8:30 a 14:30 h

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • Comunicat de les Mútues davant la crisi sanitària COVID-19
Comunicat de les Mútues davant la crisi sanitària COVID-19

Comunicat de les Mútues davant la crisi sanitària COVID-19

MUTUALISTES MUSAAT
El Consell d’Administració de MUSAAT, degut a l’impacte que ha provocat la crisis sanitària del COVID-19 i per ajudar als mutualistes, ha acordat retardar a l’1 de juliol el cobrament del segon rebut de l’Assegurança de R.C. A/AT/EE.
Els rebuts els remetrà la Corredoria d’Assegurances a partir d’aquesta data i fins abans del 31 de juliol de 2020.
MUTUALISTES PROFESSIONALS PREMAAT
PREMAAT informa que aquells mutualistes que utilitzin la mutualitat com sistema alternatiu al RETA podran retardar el pagament de les quotes corresponents als mesos d’abril, maig i juny, quedant cobertes de les prestacions de risc.
Amb l’objectiu de facilitar el pagament, aquestes quotes passaran a cobrar-se de la següent manera:
- La quota d’abril es cobrarà a mitjans de setembre
- La quota de maig es realitzarà a mitjans d’octubre
- I la quota de juny a mitjans de novembre
Els mutualistes que es vulguin acollir a aquesta opció ho han de comunicar per correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. habilitat per aquest motiu, indicant per amés agilitat el seu NIF, nom i cognoms, no més tard del 25 de març, per no emetre el corresponent rebut i no es realitzin els recàrrecs.
També s’està estudiant per part dels departaments tècnics l’extensió de la prestació d’Incapacitat Temporal per aquells mutualistes que ja tenint-la contractada hagin patit la infecció per coronavirus. Quan es tinguin les condicions de les mesures s’informarà immediatament.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.