Horari: De Dilluns a Divendres de 8:30h a 14:30h i Dijous de 16:00h a 19:00h

Notícies

  • Home
  • Notícies
  • El Sr. Francesc Barberà i López, President del CAATEELL, es presenta al càrrec de Vocal 5 del Consell Administratiu de MUSAAT.
El Sr. Francesc Barberà i López, President del CAATEELL, es presenta al càrrec de Vocal 5 del Consell Administratiu de MUSAAT.

El Sr. Francesc Barberà i López, President del CAATEELL, es presenta al càrrec de Vocal 5 del Consell Administratiu de MUSAAT.

El proper dia 21 de juny tindrà lloc a Madrid l’Assemblea General Ordinària d’Associats on, entre altres temes, està previst la renovació de determinats càrrecs del Consell Administratiu de la Mútua. El President del CAATEELL, el Sr. Francesc Barberà, presenta la seva candidatura pel càrrec de Vocal 5. Segons ens informa, aquesta decisió obeeix a la voluntat de que els mutualistes del Col•legi de Lleida i els de la resta de Col•legis catalans tinguin la millor representació possible i així poder influir en l’assegurança de responsabilitat civil. “Des d’aquest càrrec procuraré que MUSAAT ens ofereixi les pòlisses d’assegurança més adequades a les nostres necessitats, en les millors condicions possibles. Igualment impulsaré la modernització, professionalització, millora de l’eficiència, de la transparència i de la governança de la Mútua, en benefici de tots els assegurats”, segons afirmacions del President.


Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar el seu funcionament. Si continua navegant considerarem que accepta el seu ús.